Grafisk Produktion

Med Vuncos grafiske produktion kan du få de perfekte tryksager, der opfylder lige netop dine behov. Et gammelt ordsprog siger ”godt begyndt er halvt fuldendt”. Det er en sandhed, der i høj grad gør sig gældende i forhold til grafisk produktion. Vi sikrer, at alle de tekniske detaljer er 100 % korrekte, før produktionen påbegyndes. Her er nogle af vores prepress kompetencer:

Scanning

Vi kan scanne dine trykte materialer (såsom eksamensbeviser eller certifikater) og analoge billeder.visitkort

Billeder

Vi behandler alle billeder, før de sendes til tryk. Vores team arbejder med farver, opløsning, beskæring og filformater for at sikre, at de er helt perfekte. Billedbehandlingen kan bestå af alt fra grundlæggende retouching af småfejl til skabelse af de rene kunstværker.

Udskydning

Når din opgave er klar til tryk, sørger vi for, at det hele er 100% perfekt placeret, og at siderne ligger korrekt.

Korrektur

Vi tager kvalitetssikring meget alvorligt og gennemgår alt dit materiale meget grundigt. Hvordan vi gør det afhænger af opgavens karakter og dine behov. Hvis der er flere, der har indflydelse på tryksagerne, kan vi afholde et online-møde, hvor alle involverede parter sammen kan gennemgå materialet.

Prøvetryk

Når alle de indledende processer er overstået, kan vi lave et prøvetryk. Prøven sikrer, at kvaliteten på farver og tryk er, som du har bestilt. Når alt er godkendt, påbegynder vi den endelige trykning af din opgave. Hvis du ønsker tryksager af høj kvalitet, så kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig frem til det perfekte design og farvevalg.