\

Grafisk Design

Grafisk design af dine tryksager handler om andet og mere end, at det bare skal være flot. Det kommunikerer til dine kunder, fremmer dit produkt, fortæller dine kunder om dit brand, viser din kvalitetsbevidsthed og hjælper med at øge salget.

Dit logo

Den vigtigste del i grafisk design er logoet. Der kan være mange grunde til, at du ønsker et logo – det kan være du ønsker en ny profil eller er ny i branchen. I begge tilfælde fokuserer vores designere på én ting – at lave et iøjnefaldende og professionelt design, der øjeblikkeligt kommunikerer til kunderne i din målgruppe, og afsætter et billede af dit logo i deres bevidsthed.

Du er det vigtigste element i vores grafiske design. Vores design er centreret om din virksomhed og dine kerneydelser.

Det hele handler om din målgruppe

Vi forstår, at det grafiske design af en brochure til kinesiske forbrugere, grundet forskellige æstetiske opfattelser, vil være anderledes end det grafiske design af en flyer til danskeforbrugere. Vi graver lidt dybere for at opsamle den nødvendige viden om din målgruppe – mand eller kvinde, ung eller gammel, uddannet eller ufaglært – så vi kan producere et design, der straks fanger din målgruppe.

Vi forstår forskellen mellem at være prangende og attraktiv. Vi holder vores designs attraktive og professionelle, så de skaber forbrugertillid.

Dit grafiske design skal være på linje med dit webdesign og dine onlinereklamer, og det er derfor, vi har et webdesign og udviklingshold stående klar til at sikre det perfekte samspil.

Vuncos designere er klar over, at du driver en virksomhed, ikke en kunstudstilling. Vores designs er lavet med dette mål for øje. Designerne bidrager til at udvide din forretning ved at skabe et professionelt grafisk design, der skaber forbrugertillid og øger dit salg.