Layout

Vi designer layouts til flyers og brochurer for virksomheder, der er interesseret i offline kampagner og markedsføring. Vores erfarne designere bruger trykte medier til at puste nyt liv i dit image. Vi kan lave flotte layouts, der giver fornyet energi til din offline markedsføring.

Din virksomhed er speciel

Hos Vunco forstår vi, at alle virksomheder er unikke og har forskellige behov. For at finde frem til den form for offline markedsføring, der er mest effektiv for netop dig, bruger vi derfor en del tid på at forstå din virksomhed. Vi kigger på din målgruppe, din tilgang til kunderne og den måde lige netop du driver forretning på, før vi sætter os til tegnebrættet. Denne tilgang skaber enestående og effektive layouts, som senere kan forvandles til de indbydende designs, der danner baggrund for dine tryksager.

Kreative designs og en uovertruffen kundeservice gør os til det perfekte valg, når du skal vælge samarbejdspartner til at varetage dine ønsker og behov til layout. Vi præsenterer vores kunder for flere mulige design og layouts, som de frit kan vælge ud fra. Derudover leverer vi prøvetryk af brochurer, flyers og præsentationer, der viser, hvordan det færdige resultat vil blive. Vi opfordrer også vores kunder til at deltage med deres egne ideer. Hvis du kan tænke det, kan vi udføre det.

Tiderne ændrer sig

Den måde folk opfatter design på har ændret sig. Tidens trend er minimalistisk design. Med vores topmoderne designværktøjer og minimalistiske strategier skaber vi de rette layouts til dine trykte medier. Dagens forretningsfolk har deres egne hjemmesider, og det ved vores designere. Derfor er de eksperter i, at gennemgå din hjemmeside og igangværende kampagner, for at kunne designe det rigtige layout. Vores layouts forenes stilfuldt med dit eksisterende offline reklamemateriale. Denne forening gør det meget nemmere for dig, at administrere din marketing kampagne.