Mobil App Udvikling

Takket være den stadig voksende popularitet inden for smartphones, har virksomheder nu et endnu smart værktøj at kommunikere igennem mobile apps.

En mobil app giver virksomheder mulighed for at komme i forbindelse med deres kunder på farten. Flere og flere mennesker flytter fokus fra deres computere og over til tablets og smartphones. Derfor er det vigtigt, at virksomheder har deres egen virksomheds app.

Vi kan lave apps til forskellige platforme, herunder iOS og Android. Vores apps er nemme at bruge, har et minimalistisk design og er tilpasset dine behov.

Har du brug for en app til at markedsføre din virksomhed? Hos Vunco har vi et velkvalificeret hold af app udviklere. Du skal blot angive hvilken platform du ønsker, så fremstiller vi en app der er forenelig med den. Vi tester også din app og indsender den til den relevante App Store. Vi anvender adskillige teknikker for at opmuntre folk til at downloade din app. Dette omfatter bl.a. gavekort, belønninger, medlemsfordele, QR koder og indkøbsvogne med betalingsmuligheder.

Derfor kan du satse stort på mobil apps

Næsten alle med en smartphone bruger mobil apps og et stort antal brugere går på internettet via deres mobiltelefon. Sandheden er, at mange mennesker i dag primært bruger deres telefon til internettet browsing. De er mere tilbøjelige til, at købe eller abonnere på produkter, der er markedsført på deres telefon. Alt det viser hvor magtfuld mobilen er. Dertil forventes den næste generation af smartphones at have specielle SIM-kort med en indbygget app, der gør mobilhandel mere enkel.

Når vi konstruerer din app sørger vi for, at dit varemærke får den opmærksomhed, det fortjener. Vi fremmer også din app via online platforme, for at skabe opmærksomhed omkring den. Dette vil anspore flere downloads af din app og derved øge din indtjening.