Online Marketing

Online markedsføring er en industri på flere milliarder. Det giver virksomhederne mulighed for at involvere sig meget mere i deres kunder. Det giver også virksomhederne mulighed for at spænde vidt når de skal finde kunder. Hos Vunco tilbyder vi et stort udbud af online markedsførings tjenester med målbare resultater.

Søgemaskineoptimering

Google er den mest fremtrædende søgemaskine i verden. Flere mennesker vælger Google end nogen anden søgemaskine når de leder efter noget de søger. Vunco optimerer din hjemmeside, så når der er forbrugere i din målgruppe der søger tjenesteydelser indenfor din niche, er din hjemmeside øverst i søgeresultaterne. Vi anvender de bedste metoder til at bringe din hjemmeside i top 10 på Google, så du opnår mere eksponering og dermed flere kunder.

Internetanalytikere

Vores hold af internetanalytikere indsamler data om brugeradfærd, for at optimere din hjemmeside til maksimal salg og kundetilfredshed. Gennem internetanalyse erfarer du, hvilke dele af din hjemmeside der fungerer optimalt og hvilke der ikke gør. Vi bruger disse data til at øge erhvervs- og kundetilfredsheden.

Konverteringsfrekvens

Vuncos konverteringsfrekvens optimerings teknikker fortæller dig, hvor stor en procentdel af de besøgende på din hjemmeside der leder til reel salg. Vi analyserer adfærden hos besøgende på din hjemmeside og den oplevelse de havde , for at øge konverteringsfrekvensen.

Betaling-pr-klik (PCP)

Google Adwords er en metode til at forbedre din synlighed på internettet. Dette er især hensigtsmæssigt for nye hjemmesider. Vores hold af eksperter hos Vunco får mest muligt ud af PCP-kampagner. Vores eksperter kører disse kampagner effektivt for dig, så du får maksimalt udbytte for dine penge.

Målbare resultater

Vi er overbevist om effektiviteten af vores metoder . Vi lover målbare resultater til vores kunder. Som vores kunde vil du mærke forskel på dine online-salg. Vi lover dig målbare forbedringer, og vi leverer det. Med Vunco kan du se forskel på resultaterne før og efter vores arbejde.