SEO

Søgemaskineoptimering går ud på at fremme din hjemmesides placering i søgeresultaterne. At optimere din hjemmeside til søgemaskinerne var indtil for et par år siden ikke så vanskeligt. Du behøvede blot noget indhold på din side og nogle få links. Men i dag, hvor Google konstant justerer deres algoritme, er det blevet mere besværligt.

Du kan selv lave SEO, hvis du har masser af tid og de rette kompetencer. Men hvis du mangler tid eller kompetencer, er det vigtigt at hyre en kompetent SEO service. Hos Vunco har vi flere års erfaring med at optimere hjemmesider til søgemaskinerne. Uanset om I er en ny virksomhed, der prøver at blive mere synlige online, eller en etableret hjemmeside der ønsker at udvide jeres kundekreds, så er Vuncos dedikerede SEO eksperter klar til at gøre dit arbejde nemmere.

Hvorfor SEO er vigtig

Hvis du virkelig ønsker succes med dit firma, så kan du ikke ignorere SEO. At få din forretning til at vokse og udvide din kundekreds er let, hvis din hjemmeside klarer sig godt i søgeresultaterne.

En række faktorer bestemmer, hvor du ligger i søgeresultaterne. Linkpopularitet er en af dem. Sider der har et stort antal links, der peger i mod deres URL-adresser har ofte en højere placering. Hos Vunco forstår vi, hvorfor kvalitetslinks er vigtige for din hjemmeside. Vores linkbygningsstrategier stemmer overens med Googles retningslinier, så du slipper for at bekymre dig om at blive straffet.

Hvordan er Vunco anderledes

Der findes både såkaldt hvid hat og sort hat tilgang til SEO. Hvid hat SEO handler om at øge en sides placering gennem teknikker i overensstemmelse med Google webmasters retningslinier. Sort hat SEO prøver derimod at øge placeringen ved at udnytte svaghederne i Googles algoritme. Google går selvfølgelig ikke ind for sort hat SEO. Sort hat teknikker virker måske på kort sigt, og det er endda muligt, det øger din placering fra den ene dag til den anden, men med tiden vil du blive opdaget og fjernet fra Googles register.

Hos Vunco, tilbyder vi kun hvid hat SEO. Vi ligger stor vægt på at opbygge et godt indhold og tilføje værdi. Dette er de to væsentligste faktorer som Google tager med i betragtning, når de rangerer en side. Kontakt os i dag, for at høre hvordan vi kan hjælpe med at få din online forretning til at vokse.