Tryksagerroll-up

Den trykte markedsføring har i stigende grad veget pladsen for onlinemarkedsføring. Tryk er imidlertid stadig et markedsføringsredskab i rivende udvikling og et meget vigtigt instrument for mange virksomheder.

Tidligere var startomkostningerne ved produktion af bilfolie, bannere, krus, chokoladegaver og andre reklameartikler med virksomhedens eget logo og budskab meget høje, og brugen af disse artikler var derfor forbeholdt endog meget store virksomheder. Med de moderne trykmetoder er det nu muligt selv for helt små virksomheder at tage disse reklameartikler med i deres markedsføringspalet.

Uanset hvor vigtig Google er, er der stadig mange kunder, der nås via brochurer, bannere og aviser. Derudover er mange trykte materialer stadig en nødvendighed ved salgsmøder og præsentationer. Tryksager er altså stadig en væsentlig del af enhver forretnings succes. Hos Vunco, ved vi hvor vigtige tryksager er. Om det er brochurer, brevhoveder, visitkort, kataloger, specialtryk, billetter, foldere eller hvad som helst andet, med Vunco ved din side kan du være sikker på at få mest muligt for dine penge.

Brochurer

Brochurer er en effektiv måde at promovere din forretning på. Vi printer, alt efter dine behov, brochurer i forskellige størrelser til direct mail, udstillinger og butiksdistribution.

FoldereBrochure

I en tid hvor forbrugere drukner i produkter, kan Vunco foldere give det rigtige førstehåndsindtryk. Vores kulørte foldere og flyers sikrer, at du formidler det rette image af din virksomhed.

Visitkort

Glem ikke visitkortet. Visitkortet er stadig det, vi bruger, når forretningsforbindelser mødes, og det er visitkortet, der efterlader det blivende indtryk, når netværksmødet med måske 50 deltagere er afsluttet. Din designlinje starter ofte med dit visitkort, så tag fat i os og kom godt fra start.

Specialfremstillet brevpapir

Computere er blevet en fast del af alle virksomheders kommunikation, men de fleste har stadig et behov for brevpapir med relevante informationer og logo . Vi designer brevpapir, der repræsenterer din virksomhed – og spiller sammen med dine emailskabeloner.