Webshop

Vores webshop er for sælgere, der ønsker en interaktiv og kundevenlig online-butik baseret på en robust infrastruktur, der er let at vedligeholde. Vi skaber gennemtestede, skalerbare og robuste e-handelssystemer for sælgere, som giver os fuld kontrol over opsætningen af deres virtuelle butik.

Vores webshop løsninger sørger for at dine kunder får en personlig tilpasset købsoplevelse.

Fuldkommen integreret

Vi tilbyder en integreret løsning der er nem at administrere og som gør det muligt for dig at udføre de væsentlige funktioner selv. De væsentlige funktioner inkluderer ændring af priser, redigering af produktegenskaber, fjernelse eller tilføjelse af varer, rabatkuponer, tilføjelse af tilbud, promovering af nyheder og integrering af back end data.

Vores systemer kommer med en letforståelig og intuitiv brugerflade, som giver dig mulighed for hurtigt at revidere dit indhold i forhold til forretningsmæssige krav. Den intuitive brugerflade eliminerer behovet for store IT-investeringer.

Med Vuncos webshop løsninger kan du være sikker på vækst i din onlineforretning. Alle vores løsninger er baseret på gennemtestede og afprøvede metoder.

Vuncos webshop løsninger kan nemt integreres med dit ERP (Enterprise Resource Planning). Det sikrer både dig og dine kunder en optimal online købsoplevelse. Da vores løsninger integreres i din eksisterende ERP IT-infrastruktur, kan du drage fordel af vores software-applikationer hurtigere og omkostningseffektivt.

Automatiserede systemer

Når de er på plads, sporer vores systemer købsprocesserne gennem hele handelscyklussen, rapporterer og evaluerer køberadfærd samt holder øje med hjemmesidens ydeevne, så der hele tiden er fokus på for forbedringsmuligheder.

Systemet integreres i Googles Analytics. Denne service gør det muligt for internetvirksomheder, at præcisere hvilke søgeord der vil være de mest nyttige for dem. Den finder ud af hvilke annoncer der har givet mest afkast for din investering. Funktionen gør det også muligt at finde ud af hvilke destinationssider, der har tjent flest penge. Tilsammen giver disse oplysninger dig mulighed for at optimere din hjemmeside så den giver maksimalt udbytte uden at gå på kompromis med forbrugernes købsoplevelse.

Administrativ styring

Vores webshop løsninger giver dig større mulighed for forbedringer ved at identificere efterladte indkøbskurve. Administratorerer kan på den baggrund beslutte, hvordan de vil forholde sig til hver enkelt problemstilling.

Endelig fungerer Vuncos e-handelsløsninger ligeså godt til business-to-business (B2B) transaktioner. De tillader sælgere at opdele engrospriser på varer og tjenesteydelser i grupper, så de kan imødekomme behov for differentiering af kunder med forskellige indkøbsmønstre.