Webudvikling

Hos Vunco har vi specialiseret os i, at lave hjemmesider der imødekommer de specielle krav, vores kunder måtte have. Vores tilpassede webudviklings løsninger er lavet ved brug af det nyeste teknologi. De kommer med den mængde funktionalitet, som er nødvendig ved komplekse hjemmesider. Derudover tilføjer vi dem et attraktivt og brugervenligt design samt et letanvendeligt kontrolpanel.

Vores skræddersyede webudviklings løsninger er ideelle til kunder, der mangler en hjemmeside til at øge deres forretning ved at tilbyde besøgende en positiv og velfungerende oplevelse. Vi har flere års erfaring i at udvikle hjemmesider. Vi forstår ikke kun teknologien, men er også i besiddelse af den æstetiske sans, der er nødvendig for at kunne skabe flotte hjemmesider.

Alle der er i besiddelse af den tekniske kunnen kan lave hjemmesider. Men at lave en hjemmeside der er appellerer ikke kun til mennesker men også til søgemaskiner, kræver meget mere end blot teknisk viden. Hovedårsagen til at de fleste individer og firmaer opretter en hjemmeside er for at øge deres salg ved at tiltrække kunder. For de fleste hjemmesider er søgemaskiner den hovedsaglige kilde til besøgende. Derfor er det en god ide, at dit hjemmesidedesign er søgemaskinevenligt.

Mange hjemmesideudviklere sætter udseendet alt for højt. De tilføjer en masse multimedia med det ene formål at imponere den besøgende. Denne tilgang kan dog have en negativ indflydelse på søgeresultaterne. Den fejl begår vi ikke. Vores hjemmesider ser fantastiske ud samtidig med, at de er teknisk solide. Takket være vores brugervenlige design bliver de besøgende på siden for, at undersøge hvad du kan tilbyde.

Hos Vunco udvikler vi først og fremmest hjemmesider, der hjælper med at gøre dig mere synlig online. Vi har erfaring med at bygge intranetværker, Content Management systemer (CMS) og systemer til e-handel. Vores webudviklingsløsninger tager hensyn til både små og store forretninger. Eftersom vi anvender den nyeste teknologi og afprøver designene på alle mulige enheder og browsere, kan du være helt sikker på, at de vises korrekt for alle besøgende.

Tag kontakt til os og hør hvordan vi kan hjælpe med, at gøre dig mere synlig online.